HOROSCOP Zilnic 18 martie 2019

VĂ DORESC O ZI MAGICĂ!

 

BERBEC

Astăzi vei stăluci la locul de muncă, te vei face remarcat prin stilul tău unic de a organiza și rezolva problemele. Ai mari așteptări din partea unui prieten dar vei fi ușor dezamagit, nu este cazul să te bazezi prea mult pe altă persoană.

TAUR

Vei găzdui un musafir care îți va aduce multe vești bune. Petreci mult timp alături de persoana dragă care reușește să te convingă privind un subiect pe care l-ati dezbătut vreme îndelungată.

GEMENI

Astăzi vei accepta cu ușurință părerile celor din jurul tău. Ai nevoie de ajutor la locul de muncă, îl vei primi de la cine te aștepți cel mai puțin. Seara o vei petrece în compania prietenilor, afli informații interesante.

RAC

Este o zi în care vei învața multe lucruri noi, vei avea multe conștientizări privind sectorul financiar. O experiență neplăcută din trecut revine, însă de data aceasta ești pregătit, vei face față tuturor provocărilor.

LEU

Înțelegi cât de impotantă este persoana dragă pentru tine și vei trece mai ușor peste cearta pe care ați avut-o. Ești plin de energie și începi un antrenament fizic la o sală de sport, determinarea și ambiția îți vor atrage curând rezultate.

FECIOARĂ T

rebuie să ai răbdare cu persoanele alături de care lucrezi, astăzi toate planurile îți sunt date peste cap, vei reuși să stăpânești situația însă vei pierde multă energie în acest proces. Vei face o descoperire interesantă la finalul zilei.

BALANȚĂ

Astăzi vei primi o veste bună la serviciu, primești aprobare pentru un proiect pe care vrei să îl implementezi sau ți se acordă o recompensă. Trebuie să iei o decizie importantă, persoana iubită îți oferă o soluție pentru o problemă legată de gospodărie.

SCORPION

Trebuie să înveți să lucrezi în echipă, ești obligat să împarți cu alții resursele tale, deții informații prețioase care ar putea să îi ajute pe toți să termine mai repede sarcinile de la locul de muncă.

SĂGETĂTOR

Astăzi ești pregătit să faci multe schimbări în viața ta, aceste schimbări te vor scoate din zona de confort. Ești plin de speranță privind rezolvarea unor probleme de la serviciu. Rudele îți fac surprize plăcute.

CAPRICORN

Ești preocupat să-ți îmbunătățești viața sentimentală, Chiar dacă partenerul nu dă semne de împacare, vei face cu multă răbdare primul pas către acesta. Comunicare este cheia succesului pentru o relație sănătoasă.

VĂRSĂTOR

Ești încurajat de către cei dragi să faci o schimbare majoră, vei începe să depui CV-uri, vrei să îți cauți un loc nou de muncă. Multe oportunități pot veni din străinătate, trebuie să fii atent la mesajele pe care le primești.

PEȘTI

Ai sentimente profunde pentru o persoană alături de care muncești. Te gândești foarte mult la anumite aspecte neplăcute din viața ta iar acest lucru îți dă o stare neprietenoasă. Ai mai multă răbdare cu tine, ușor vei face schimbările necesare.

BUCURIE ȘI BINECUVÂNTĂRI,

Astrolog Andreea Dincă