Bine ai venit!

Ma numesc Cristina Andreea Dinca, nativ in zodia Capricorn, Ascendent in Fecioara, Luna in Rac.

Inca din copilarie am fost fascinata si atrasa de misterele lumii nevazute, o contributie semnificativa a avut si strabunica mea. La o varsta frageda am avut un accident în urma căruia m-am transformat intr-un copil matur, care percepea altfel lucrurile, mi-a accentuat dorinta de a cunoaste si mi-a dezvoltat intuitia.

Am absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Marketing si Master in Managementul fondurilor structurale ale Uniunii Europene. Studiul individual al ocultismului a inceput din pasiune in adolescenta, am urmarit cu mare interes emisiuni cu specific ezoteric iar din 2014 am inceput sa merg la cursuri de astrologie, numerologie, cristaloterapie, tarot, terapie cu ingeri, diverse cursuri de dezvoltare personala si spirituala. Am devenit astrolog – numerolog (acreditat si autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei) si continui sa ma perfectionez in acest domeniu minunat.

Astrologia este un instrument fabulous de autocunoastere, daca este folosit cu intelepciune. Practicata din cele mai vechi timpuri, studiaza legaturile dintre evenimentele petrecute pe Terra si pozitia si miscarea planetelor. Stiinta si arta, insumand fenomene observabile empiric si simboluri care se cer interpretate. Astrologia este o modalitate de sporire a calitatii vietii. Astrograma este o harta menita sa te ghideze spre o viata implinita.

Consilierea  astrologica este un mod minunat de a te alinia cu stelele tale, cunoscand misiunea vietii tale poti sa iei cele mai bune decizii care sa-ti aduca implinirea sufleteasca!

M-as simti onorata sa ne cunoastem si sa va ofer consiliere astrologica.

Va astept sa-mi scrieti la adresa de email : andreea.dinca333@gmail.com sau pe pagina de facebook, Astrolog Andreea Dinca

Bucurie si binecuvantari,

Andreea